8 tipov na schudnutie stehien

 8 tipov na schudnutie stehien

Dne si povieme, ako na problematické partie. Vonku je teplo a ty máš strach si obliecť kraťasy, a tak sa radšej potíš v dlhých rifliach? Prečítaj si náš článok, ako schudnúť zo stehien a ukáž výstavné nôžky v krátkej sukni alebo kraťasoch. Vieme, ako na to.

Ako schudnúť zo stehien?!

1. Buď trpezlivá a nevzdávaj to. Chce to čas a poriadne makať!

2. Zaraď silový tréning.

3. Cvič aspoň 4krát týždne.

4. Kombinuj kardio a silový tréning.

5. Posilňuj komplexne celé telo (nielen stehná).

6. Nájdi si aktivity, ktoré ťa budú baviť.

7. Vždy, keď môžeš, chodievaj pešo.

8. Jedálniček je základ, ale pomôcť si môžeš aj účinnými doplnkami stravy.


CHCEM sCHUDNÚŤ


hubnutí-stehna


Je možné schudnúť zo stehien?

Niekedy sa nám zdá až nemožné schudnúť a je pravda, že ľahké to nie je. Musíš vydržať a ísť si za svojim cieľom! Ak máš postavu typu hruška (tuk sa ti drží v oblasti bohov a stehien), potom práve táto problematická časť pôjde dole horšie. Pravdepodobne budeš najprv chudnúť z brucha, tváre, na rukách… ale neboj. Keď vydržíš, časom uvidíš zmeny aj na stehnách.


Čo cvičiť, keď chcem zoštíhliť stehná?

Najlepšie je kombinovať kardio a silový tréning. Pri kardio aktivitách spáliš prebytočný tuk, posilovaním nohy pekne spevníš a vytvaruješ. Medzi kardio aktivity patrí napríklad jazda na bicykli alebo na kolieskových korčuliach, plávanie, tanec, tenis a ďalšie podobné aktivity. Pri tom sa poriadne zapotíš, spáliš kalórie a dostaneš sa do kalorického deficitu, ktorý je pre chudnutie dôležitý.

Keď je to možné, často choď pešo. Môžeš napríklad vystúpiť z MHD o zastávku skôr. Chôdza je skvelá pomôcka na chudnutie. Je pre telo prirodzená, vhodná pre každého a naviac je mimoriadne zdravá. Môžeš ju spojiť s nákupom, objavovaním nových miest, s pokecaním s kamarátkou alebo len prevetráš svoju hlavu na čerstvom vzduchu. Rovnako skvelý je aj beh! Beh tiež robí krásne nôžky.


Aktivity vhodné pri chudnutí:

- Rýchla chôdza

- Beh

- Jazda na bicykli

- Eliptický trenažér (rotopéd, orbitrek, stepper)

- Jazda na kolieskových korčuliach

- Plávanie

- Skákanie na trampolíne

- Tanec (zumba, dance workouty a ďalšie štýly)

- Joga, pilates

 

Každý pohyb sa počíta. Nájdi si takú aktivitu, ktorá ťa bude baviť a vydržíš pri nej. Chudnutie nemusí byť „mučenie“.


Jak zhubnout stehna


Zaraď silový tréning

Štíhle nôžky sú síce fajn, ale ešte krajšie budú pevné a vytvarované. Bez silového tréningu to ale nepôjde. Zapoj do svojho tréningu pravidelné posilňovanie aspoň 2krát do týždňa - na spodnú časť tela. Pri zostavovaní tréningového plánu si daj pozor, aby si zapojila skutočne všetky časti nôh – vnútornú aj vonkajšiu časť stehien, boky, lýtka…


Kombinuj kardio a posilňovanie

Určite sa vyplatí po posilňovaní nôh zaradiť ešte kardio. Ak je tvojim cieľom redukcia tuku na nohách, môžeš skúsiť zaradiť posilňovačku a potom pridať ešte pár minút na rotopéde alebo orbitreku pre maximálne výsledky.


Posilňuj komplexne celé telo

Nedoporučujeme ti však cvičiť len NOHY. Precvičiť musíš celé telo komplexne. Tým, že budeš od rána do večera robiť drepy, pekné nôžky nezískaš. Zameraj sa aj na hornú časť tela. Keď si vybuduješ krásne sexi ramená, získaš pekne rovnomernú spevnenú postavu. Pri zostavovaní tréningového plánu nebudni ani na dni odpočinku. Telo potrebuje regeneráciu, aby mohlo chudnúť.

hezké nohy


Chcem štíhle stehná, nie svalnaté…

Väčšina žien chce skôr štíhle stehná než svalnaté. Ako poznáš, že máš na nich tuk a nie svaly? Je to jednoduché: Ak sa to hýbe, je to tuk. Naozaj sa nemusíš báť, že by si posilňovaním získala stehná ako kulturista. Domácim cvičením s vlastnou váhou ti obrovské stehná nenarastú.

Ak ich budeš posilňovať, krásne sa predĺžia, spevnia a opticky zúžia. Ak budeš budovať nejaké tie svalíky, bude to pre teba jedine k dobru! Ako sa hovorí: Svaly pália tuk. Ty budeš mať rýchlejší metabolizmus a budeš si môcť dovoliť viac jesť. Najväčšie svaly na našom tele sa nachádzajú práve na nohách, tak využi túto príležitosť.

Pomôž si doplnkami stravy na chudnutie

Je tvojim cieľom zredukovať tuk? Doporučujeme ti náš nový výhodný balíček Chcem schudnúť, odvodniť a nežrať. Balíček obsahuje všetko, čo potrebuješ pre účinné zhadzovanie kíl. Na ceste za vysnenou postavou ti pomôže najpredávanejší spaľovač tukov pre ženy FAT KILLER, ktorý perfektne funguje spoločne s CARNITINOM. Chceš spaľovať tuk i behom spánku? Nesmie ti chýbať nočný spaľovač NIGHT BURNEROdvodňovač WATER FIGHTER zatočí s nadbytočnou vodou v tvojom tele a vďaka HUNGER CONTROLU nebudeš mať nutkavé chute.



Jak zhubnout stehna

Najpredávanejšie spaľovače
v Československu
Bleskové doručenie
do celej Európy
Najružovejšie a najkrajšie balíčky pod slnkom
Nie sme obyčajný e-shop,
sme dievčatá ako ty