10 tipov, jako schudnúť brucho

10 tipov, jako schudnúť brucho

Čaká ťa dôležitá udalosť, rada by si si vzala upnuté šaty, ale bojíš sa ukázať bruško v plnej kráse? A tak hľadáš tipy, ako rýchlo schudnúť v oblasti bruška… My tomu rozumieme! Každá sa chceme cítiť skvelo vo svojom tele. Preto pre tebe máme niekoľko tipov, ktoré ti určite pomôžu.

Je nutné podotknúť, že výsledky nebudeš mať nikdy hneď. Ak potrebuješ naozaj zredukovať tuk, potom je to beh na dlhšiu trať. My ale máme pre teba tipy, pri ktorých uvidíš výsledky čo najskôr. Povieme ti, ako bojovať proti vypuklému brušku, aby si sa cítila čo najlepšie.


Ako rýchlo schudnúť bruško?

- Jedz pestro a vyvážene.

- Nezabúdaj na dostatočný príjem bielkovín.

- Zameraj sa na vlákninu v strave.

- Vyhni sa príliš koreneným a presoleným pokrmom.

- Bojuj so zadržovaním prebytočnej vody v tele.

- Prirodzene sa hýb v priebehu dňa.

- Posilňuj stred tela.

- Cvič komplexne na celé telo.

- Správny postoj tela behom dňa je dôležitý!

- Eliminuj do najvyššej miery stres.

- Dbaj na dostatočný a kvalitný spánok.

- Obliekaj sa komfortne.

 

CHCEM SEXI BRUŠKO ZA 6 TÝŽdŇOV 



1. Dostatok bielkovín v jedle

Vyvážená a pestrá strava je základom, ak chceš schudnúť. Nemala by si vynechávať žiadnou makroživinu. Všetky majú v jedálničku svoju funkciu. Dôležité sú komplexné sacharidy, zdravé tuky a predovšetkým bielkoviny.

Na bielkoviny ženy mnohokrát zabúdajú. Majú ich v strave nedostatok a to sa potom chudne ťažko! Ak nezvládaš zjesť svoj denný príjem bielkovín, pomôž si proteínovým práškom. Proteín nie je žiadny zázračný prášok… je to proste bielkovina. Naviac skvelo chutí, dobre sa vstrebáva a zasýti ťa.

Ak ťa trápi neutíchajúci hlad a neustále chute na sladké, potom má možno tvoje telo málo bielkovín! Skús náš kakaový proteín Slim Tomorrow s postupným uvoľňovaním a vstrebávaním až 8 hodín!


protein

2. Vyhni sa koreneným a presoleným pokrmom

Ak máš pred nejakou dôležitou akciou, kde chceš mať ploché bruško, potom si dávaj pozor na to, čo ješ! Veľmi korenené a presolené jedlá zvyknú nafukovať a to ťa potom bruško pekne potrápi. Skús to teraz na chvíľu obmedziť a uvidíš, že to bude lepšie.

 

3. Dobré trávenie

Pre správne chudnutie a celkový komfort je dôležité dobré trávenie. Aby všetko prebiehalo tak, ako má, mala by si si dať pozor na dostatočný príjem vlákniny. Opäť platí pravidlo, že všetkého veľa škodí. Aj nadmiera vlákniny potom urobí viac škody ako úžitku.

Vlákninu hľadaj v celozrnnom pečive, ovocí, zelenine, zemiakoch a strukovinách. Vďaka vláknine budú tvoje črevá pracovať tak, ako majú a nebude ťa trápiť zápcha. Určite poznáš ten pocit, že keď vyprázdňovanie funguje správne, hneď sa cítiš lepšie a chudnutie je jednoduchšie.

jak zhubnout břicho

4. Zadržiavanie vody v tele

Zadržiavanie prebytočnej vody v tele dokáže nás dievčatá pekne potrápiť. Máme potom napuchnutú tvár, končatiny a samozrejme i bruško. Potrebuješ spľasknúť? Vyskúšaj náš prírodný odvodňovač Water Fighter. Síce najprv budeš lietať na záchod, ale výsledky uvidíš veľmi rýchlo.

Rozhodne to ale neznamená, že by si nemala piť! Zadržiavanie vody v tele prebieha aj v dôsledku toho, že si dehydratovaná. Pi dostatočne. Ideálna je samozrejme čistá voda, žiadne sladené nápoje.

5. Prirodzený pohyb

Prirodzený pohyb behom dňa je zdravý a pre chudnutie veľmi dôležitý. Máš sedavé zamestnanie? Hýbaj sa, kedykoľvej je to možné. Dávaj si pauzy pri práci, dôjdi si pre jedlo, choď po schodoch, pri ceste do práce vystúp o zastávku skôr, po práci choď pešo na nákup, vyvenči psa, hraj sa s deťmi na ihrisku… možností k pohybu je naozaj veľa.

Pohybom nie len spáliš kalórie, udržíš sa v dobrej kondícii a budeš sa cítiť lepšie po psychickej aj fyzickej stránke. Pohybom rozhýbeš črevá, takže budeš lepšie tráviť a nebude ťa trápiť pocit ťažkosti a nafúknuté bruško. 

 

6. Posilňovanie stredu tela

Okrem prechádzok a ďalšieho kardio pohybu by si sa nemala báť ani posilňovania! Čo sa týka bruška, najlepšie je posilňovať stred tela. My pre teba vo VIP Programe máme špeciálnu kategóriu Sexy bruško za 6 týždňov, kde nájdeš nie len tréningy s ukážkou správnej techniky, ale aj ukážkový jedálniček. Tak poď si po výsledky.

Posilňovanie brucha je dôležité, ale precvičiť by si mala komplexne celé telo. Bohužiaľ to nefunguje tak, že akú partiu cvičíme, z tej chudneme. Vždy budeme chudnúť celkovo. A ako to tak býva… z problematických partií ide tuk dole nejhoršie.

Cvičení na bříško

7. Správny postoj tela

Postoj tela robí veľa! Si neustále zhrbená ako paragraf? Potom tvoje bruško pôsobí ihneď väčšie, než v skutočnosti je. Ak sa však na svoj postoj zameriaš, budeš takto posilňovať stred tela každý deň a neustále. To sa rozhodne vyplatí! Tak narovnaj sa, ramená dole, bradu hore, zatiahnuť brucho a spevniť chrbát.

 

8. Eliminácia stresu

Niekedy je to len v našej hlave! Už preventívne pred akciou stresuješ, že zase budeš vyzerať ako tehotná? Ukľudni sa, kráska. Tvoje sebavedomie sa prejavuje na tom, ako vyzeráš. Ukľudni sa, zrelaxuj a uvedom si, že o nič nejde. Neanalyzuj toľko svoje telo. Nikto iný ťa nebude tak skúmať, ako ty skúmaš seba.



hubnutí břicha

9. Dostatok spánku

Spánok je zázračný liek na všetko. Ak sa kvalitne nevyspíš, bude ťa bolieť hlava, budeš unavená a bez energie, budeš mať chuť na sladké a s najväčšou pravdepodobnosťou sa preješ. Choď spávať vždy v rovnakom čase, aby si spala aspoň 7 hodín. Ak máš problémy so spánkom, pomôže ti náš doplnkom stravy Sweet Sleep.

10. Pohodlné oblečenie

Aj keď sa to zdá ako nepodstatný detail, oblečenie robí veľa! Upnuté džíny mnohokrát spôsobia, že sa cítiš stiesnená a tvoje bruško sa potom prirodzene nafúkne. Ani nekvalitný a umelý materiál nie je správnou voľbou. Zvoľ kvalitné kúsky, v ktorých sa nebudeš potiť a pokožka bude môcť dýchať. Ak sa budeš cítiť dobre, budeš tak aj vyzerať.

 

CHCEM SEXI BRUŠKO ZA 6 TÝŽdŇOV 



hubené bříško

Najpredávanejšie spaľovače
v Československu
Bleskové doručenie
do celej Európy
Najružovejšie a najkrajšie balíčky pod slnkom
Nie sme obyčajný e-shop,
sme dievčatá ako ty