10 tipov na chudnutie

 10 tipov na chudnutie

Každá z nás by chcela výsledky hneď. Bohužiaľ, mávnutím kúzelného prútika svoju vysnenú postavu nezískaš. Budeš musieť poriadne makať a zapracovať na sebe a svojich návykoch. My sme si pre teba pripravili článok, ako sa čo najrýchlejšie dostať do formy. Tu sú naše osvedčené tipy!

Ako schudnúť rýchlo?

1. Vykašli sa na CHEAT DAY!

2. Nesnaž sa o dokonalosť. Pristupuj k chudnutiu s rozumom.

3. Podpor svoju imunitu doplnkami stravy, aby si bola zdravá ako repa.

4. Priprav si tréningový plán, ktorého sa budeš držať.

5. Kombinuj kardio a posilňovanie pre najlepšie výsledky.

6. Zameraj sa na dostatok bielkovín v strave.

7. Maj vždy pri sebe pre prípad núdze proteínovú maškrtu.

8. Jedálniček je základ! Nechaj si zostaviť jedálniček na mieru od profesionálky.

9. WATER FIGHTER ťa zbaví prebytočných kíl zo zadržiavanej vody raz dva.

10. Pomôž si doplnkami stravy na chudnutie.

 

CHCEM JEDÁLNIČEK NA MIERU 



Jídelníček

1. Nepodvádzaj, klameš len samu seba

Robíš to pre seba a ty najlepšie budeš vedieť, ako poctivá pri ceste za vysnenou postavou si. Samozrejme po tebe nechceme, aby si fungovala na 100 %! Nikto nie je dokonalý, všetky máme právo na to občas porušiť nastavené pravidlá. Ale ak budeš každý deň „prasiť“ a vyhovárať sa, podkopávaš nohy len sebe samej.

Často sa nás pýtate, čo si myslíme o CHEAT DAY. Nie sme práve zástancami dní, kedy do seba pcháš piate cez deviate a totálne sa preješ. To potom naozaj môže vynulovať tvoje snahy o chudnutie. Nerob krok späť. Nechoď do extrému. Namiesto toho si môžeš dopriať aj CHEAT MEAL. Za nejaký čas v režimu si dopraješ jedno jedlo, ktoré nebude úplne živinovo vyvážené, ale uspokojí tvoje chute a psychiku.

Je to jednoduchá rovnica. Ak by si bola každý deň v kalorickom deficite o 500 kcal, chudla by si. Keď ale za jeden deň zješ o 2 000 kcal viac, než je tvoj denný kalorický príjem pre chudnutie, potom sa ľahko dostaneš v týždennom priemere do plusu. Nielenže potom nebude ručička na váhe ukazovať menej, ale naopak – poriadne sa zaleješ vodou a nebudeš mať zo seba dobrý pocit.


cheat day

2. Staraj sa o svoje zdravie

Ak chceš chudnúť, musíš mať zdravé telo. Zdravie bude vždy na prvom mieste, preto ak si akokoľvek chorá, na nejaké chudnutie sa vykašli a počkaj, až budeš zase FIT. V procese chudnutia dbaj na to, aby si mala dostatok minerálov a vitamínov. Udržuj sa v kondícii, nech ťa nejaká tá nádcha nevyradí z hry.

My ti mÔžeme doporučiť Vitamín C Vitamín D. Tieto vitamíny posilnia tvoju imunitu, aby si bola zdravá ako repa. Super je tiež pri diéte suplementovať Omega 3 mastné kyseliny.

3. Vytvor si tréningový plán

Urob si plán a toho sa drž! Ak budeš vedieť, čo a kedy budeš cvičiť, lepšie sa ti to dodrží. Nevieš, čo cvičiť? Máme pre teba na blogu mesačné výzvy, ktoré sú úplne ZDARMA a zaručene ťa dostanú do formy. Vo VIP programe nájdeš ešte vymakanejšie tréningové plány, aby si získala výsledky čo najrýchlejšie. Tak poď na to, ľahšie už to nebude!


jak zhubnout

4. Kombinuj kardio a posilňovanie

Kombinuj kardio a posilňovanie pre tie najlepšie výsledky. Pri kardiu spáliš kalórie a zlepšíš kondičku, pri silovom tréningu spevníš telo a vytvaruješ svaly. Práve vďaka posilňovaniu nebudeš ani v diéte chudnúť svaly, ale tuk. Svaly si chceme udržať, pretože nám robia super postavu, a naviac - čím viac svalov budeš mať, tým viac budeš spaľovať kalórie aj v kľudovom režime. A to sa vyplatí!

5. Jedálniček je základ

Správne nastavený jedálniček je základ celého chudnutia. Pri redukcii tuku by si mala zamerať hlavne na dostatok bielkovín v strave. Vďaka bielkovinám nebudeš chudnúť svaly, krásne ťa zasýti a uvidíš, že si pochutnáš. Bielkoviny nájdeš v mäse, mliečnych výrobkoch a podobne…

AK nezvládneš prijať svoj denný príjem bielkovín v strave, potom si môžeš dopomôcť proteínovým práškom. My ponúkame proteíny, ktoré sú nielen kvalitné, ale ešte si na nich naozaj pochutnáš. Proteín Slim Tomorrow je svojim zložením ideálny do diéty. Postupne sa vstrebáva až 8 hodín a ty budeš chudnúť bez hladovania.

Nenechaj hlad, aby ťa prekvapil a maj u seba vždy maškrtu. Hladovanie nie je cesta ku štíhlej postave. Ak by si celý deň hladovala, prišla by si domov, sadla na gauč a jedla by si piate cez deviate. Dohnal by ťa vlčí hlad a ten by tvojej postave rozhodne neprospel. Ber si na cesty, do práce či do školy proteínové maškrty. My môžeme doporučiť napríklad proteínové tyčinky Lady SNACK, maškrtky DIET SNACKSsušené mäso, alebo  oriešky.

 

jídelníček na hubnutí

6. Doplnky stravy na chudnutie

Skvelými pomocníčkami na rýchle chudnutie sú doplnky stravy. Čaká ťa špeciálna udalosť už za pár dní a potrebuješ zhodiť posledné centimetre? Vyskúšaj náš prírodný odvodňovač WATER FIGHTER, ktorý ťa zbaví prebytečnej vody raz dva. 

Pred tréningom si daj najpredávanejší spaľovač tukov pre ženy FAT KILLER spoločne s CARNITINOM. To je dvojka, ktorá ti prinesie výsledky! Ak chceš spaľovať kalórie aj v noci a zabrániť jojo efektu, potom siahni po NIGHT BURNERU. Všetky tieto TOP 3 produkty nájdeš vo výhodnom balíčku Chcem sa zbaviť tuku za SUPER cenu.

Ako vidíš, chudnutie nie je žiadna veda. Nerob si to zložitejšie, než to je. Buď trpezlivá, rob maximum a výsledky sa určite dostavia. Držíme palce.

Ak nevieš, ako jesť, objednaj si od našej výživovej poradkyne Janičky jedálniček na mieru! To je tá najjednoduchšia cesta, ako schudnúť.


rychlé hubnutí

Najpredávanejšie spaľovače
v Československu
Bleskové doručenie
do celej Európy
Najružovejšie a najkrajšie balíčky pod slnkom
Nie sme obyčajný e-shop,
sme dievčatá ako ty